Tämä on virtuaalikenneli.        This is a virtual kennel.

Tervetuloa raitapaitojen, susikoirien ja pikkukettujen maille

Virtuaalikennel Bad Karma on belgianpaimenkoiria, lyhytkarvaisia hollanninpaimenkoiria ja saksanpaimenkoiria kasvattava kenneli. Sen tarina alkaa jo vuodesta 2009, jolloin ihastuin suuresti kettumaisiin ja viehättäviin belgianpaimenkoira tervuereneihin. Ensialkuun Bad Karma toimi nimellä Liirun Laarun. Sen nimen alle ehtikin syntyä jopa kymmenen pentuetta pieniä liirunlaaruilijoita. Vuoden 2012 puolessavälissä oli aika saada uutta ilmettä kennelille, jonka myötä syntyi myös tämä nykyinen kennelnimi.

Tervuereneista kiinnostus alkoi pikkuhiljaa kasvamaan, niinhän se menee että nälkä kasvaa syödessä. Pikkuhiljaa alkoi kerääntymään joukkoon myös groenendaeleja ja malinoiseja, jopa yksi laekenois, huolimatta siitä ettei kyseinen rotu ole koskaan kovin suuria tunteita minussa herättänyt. Saksanpaimenkoirat taas tulivat suorastaan yllättäen mukaan kuvioihin, vaikka olenkin niitä ehtinyt jo vuosia ihailla. Lyhytkarvainen hollanninpaimenkoira pysyi pitkään yhtenä kennelin "sivurotuna", mutta lopulta nousi kuitenkin pääroduksi halustani työstää rodun sukulinjoja.

Näiden päärotujemme lisäksi Bad Karmasta löytyy sekalainen kokoelma muita FCI 1 -ryhmän rotuja, joista pidän, mutten näe syytä niille rakentaa omaa kenneliään. Näiden joukosta löytyy muun muassa tsekinpaimenkoiria, australiankelpieitä ja collieita.

Bad Karman koirilla pidän erityisen suuressa arvossa yleispoliisikoira- ja suojelukokeita. Saksanpaimenkoiramme myös kisaavat opaskoirien testeissä. Näiden lisäksi koiramme pääsevät näyttämään taitojaan muun muassa pelastuskoirakokeiden, agilityn, tottelevaisuuskokeiden ja paimennuksen osalla.

Juinttu
kaamakettu @ gmail.com

    virtuaalinen saksanpaimenkoiraliitto
virtuaalinen poliisikoiralaitos
virtuaalinen hyötykoirajärjestö
virtuaalinen Suomen palveluskoiraliitto

30. heinäkuuta 2018

Virtuaalisessa Ruotsin voittajanäyttelyssä 2018 huikeaa menestystä:
- Willowbluff Soothe Your Pain BIS2-pentu
- Candy Carneval with Bad Karma BIS3-juniori
- Know-it-All with Bad Karma BIS1-veteraani

22. toukokuuta 2017

Willowbluff Soothe Your Pain saavutti Guthrunin tokokokeessa erikoisvoittajaluokasta 104 pisteellä tuloksen EVL1 saaden vFIN TVA-tittelin!

21. toukokuuta 2017

Nandyhill Hocus-Pocus Horror saavutti Guthrunin tokokokeessa erikoisvoittajaluokasta viimeisen 1-tuloksen saaden vFIN TVA-tittelin!

1. toukokuuta 2017

Yadila Nerea de la Dorado voitti juniorien BIS-kilpailun vPFINW-17 -näyttelyssä ollen BIS1-jun! Feurbarock Jealous Kind Of Fella ei jäänyt sen paljoa huonommaksi olleen RYP2.